Miresevini!

Interalba eshte krijuar ne Shkurt te vitit 1993, duke qene kompania e trete private ne Shqiperi me aktivitet  si agjensi spedicionare, detare dhe me vone doganore si dhe konsulente ne chartering, broker dhe ne te gjitha operacionet e transportit ne pergjithesi. Me qellim qe ti pershtatemi teknologjive te reja dhe partnereve tane, emertimi i sotem i kompnise eshte Interalba Logistic shpk.

Perse ne?

Edhe pse nder te parat, kompania jone nuk eshte nder me te medhate, gjithsesi per me shume se 20 vjet ne kemi patur nje aktivitet te qendrueshem dhe kjo ka bere qe te kalojme ne menyre te suksesshme kete periudhe qe nuk ka qene e lehte per ekonomine Shqiptare e ku shume kompani tregtare dhe te sherbimeve nuk kane mbijetuar.

Ku ndodhemi

Zyrat qendrore te kompanise jane ne Durres dhe kemi dege edhe ne Vlore, Sarande dhe se fundmi ne Ferizaj / Kosove.

Ne vendosjen ne Durres ka qene determinante pozicioni i Durresit si porti kryesor i Shqiperise dhe gjithashtu nyja kryesore hekurudhore dhe automobilistike.

Stafi Jone

Zyrat qendrore te Interalba Logistic, me 11 punonjes jane ne Durres. Aktualisht 8 nga punonjesit tane kane arsim te larte ndersa tre jane staf teknik me eksperince ne fushen e spedicionit dhe teknologjise informatike. Te gjithe komunikojne gjuhe te huaja.

Trade Leaders Club Madrid, na eshte akorduar çmimi nderkombetar : The 13th International Transport Award (New Millennium Award), i cili u mbajt ne 5 Tetor 2011 ne Madrid.